Кофинансирано од
  Европска Унија
Споделено Знаење
Инвестиција за иднината

Новости
 

12 мај 2015
Почна конструкцијата на вториот дел од платформата на река Отиња во Штип

Денес започнаа градежните зафати за конструкција на вториот дел од ...

07 мај 2015
Почна уредувањето на коритото на Отиња на потегот од мостот кај Бриони

Денес „ЈП Исар“ во соработка со Општина Штип започна со ...

02 апр 2015
За три месеци, решени уште 250 предмети за легализација на бесправно изградени објекти

Општина Штип за првите три месеци од 2014 година позитивно ...

12345
Одберете јазик:   
Форма за најавување

Корисничко име:
Најнови објави