Кофинансирано од
  Европска Унија
Споделено Знаење
Инвестиција за иднината

За оваа веб страница

Почетна

Добредојдовте!

 

На оваа страница ќе најдете информации во врска со тековни и минати проекти, и истата е наменета за сите заинтересирани страни, особено правни лица, невладини организации, индивидуални експерти, како и општинската администрација. Веб страницата исто така вклучува информации во врска со отворени проекти, публикации поврзани со проекти и регистрирани компании од општините Ќустендил, Република Бугарија и Штип, Република Македонија.

Оваа страница е извонреден извор на информации за сите кои би сакале да дознаат повеќе за искуството од тековните проекти со цел да подготват документација за предлог-проект или за да се пријават за нов проект, но исто така и за да можат да пронајдат соодветни партнерски компании од која било од двете општини.

Одберете јазик:   
Форма за најавување

Корисничко име:
Најнови објави