Кофинансирано од
  Европска Унија
Споделено Знаење
Инвестиција за иднината

За сајтот

Добредојдовте!

На оваа страница ќе најдете информации во врска со тековни и минати проекти, и истата е наменета за сите заинтересирани страни, особено правни лица, невладини организации, индивидуални експерти, како и општинската администрација. Веб страницата исто така вклучува информации во врска со отворени проекти, публикации поврзани со проекти и регистрирани компании од општините Ќустендил, Република Бугарија и Штип, Република Македонија.

12 мај 2015
Почна конструкцијата на вториот дел од платформата на река Отиња во Штип
Денес започнаа градежните зафати за конструкција на вториот дел од ...

07 мај 2015
Почна уредувањето на коритото на Отиња на потегот од мостот кај Бриони
Денес „ЈП Исар“ во соработка со Општина Штип започна со ...

02 апр 2015
За три месеци, решени уште 250 предмети за легализација на бесправно изградени објекти
Општина Штип за првите три месеци од 2014 година позитивно ...

18 мар 2015
Отворена официјално новата фабрика на „Актива“ во Штип
Во индустриска зона „Север“ во Штип свечено беше пуштена во ...

29 окт 2014
До сега инвестирани 120.000 евра во обнова на „Дом на млади“ во Штип
Градоначалникот на Штип, прим.м-р Илчо Захариев направи увид во градежните ...

27 окт 2014
Промовиран мост на пријателството помеѓу Македонија и Бугарија
Денес Амбасадорот на Бугарија Иван Петков престојуваше во посета на ...

Финансиска програма
Сите заинтересирани, доколку ги исполнуваат условите пропишани од европската комисија ...

Маркетинг анализа на "Споделено знаење"
1.          BACKGROUND INFORMATION ...

Билтен на општината
Во ова издание ќе најдете детални информации за реализираните проекти ...

Одберете јазик:   
Форма за најавување

Корисничко име:
Најнови објави