IMIS-BPAG
Се вчитува...
Детали за Проектот
Име на проектот Партерно уредување
Идентификациски број на проектот 31
Категорија на проектот Инфраструктурен
Тип на проектот Локален проект
Датум на почеток 03.12.2012
Датум на завршување