IMIS-BPAG
Се вчитува...
Детали за Проектот
Име на проектот Оживување на културното наследство во прекуграничниот регион меѓу Бугарија и Македонија
Идентификациски број на проектот 32
Категорија на проектот Регионален развој
Тип на проектот Прекуграничен проект
Види го прекуграничниот проект
Датум на почеток 19.12.2013
Датум на завршување