IMIS-BPAG
Се вчитува...
Детали за Проектот
Име на проектот Балканска работилница за театар
Идентификациски број на проектот 1
Категорија на проектот Инфраструктурен
Тип на проектот Прекуграничен проект
Види го прекуграничниот проект
Датум на почеток 03.12.2012
Датум на завршување